Avinguda de la Clota, 3, 08174 Sant Cugat del Vallès

Participa a les Comissions!

Si t’engresques i vols participar en alguna de les comissions, no cal que t’ho pensis gaire… Mira què fan i tria la comissió que més t’escaigui. Reservat als/les més valents/tes! 💪

Comissions mixtes

Són comissions que neixen amb l’escola per la necessitat d’estructurar i organitzar tot allò que s’havia de posar en marxa desde el primer curs i que, continúen treballant mentre l’escola creix. Són, per tant, comissions suggerides i creades sota la direcció de l’Equip Docent de l’Escola La Mirada on  l’AFA hi col·labora per dur a terme les activitats necessaries.
Cada comissió està formada per un o dos docents i fins a sis representants de les famílies. 

La presideix la direcció del centre i està formada per representants de l’AFA, un representant de l’empresa de menjador, la coordinadora del temps de migdia i la persona responsable de la cuina. Vetllem per el bon funcionament del temps de migdia; el menjador, el temps de lleure, monitoratge i dinar. Ademés valorem, proposem i complementem la decisió de les extraescolars, casals (durant els períodes no lectius) i projecte de temps de migdia. Actualment a l’Escola la Mirada el temps de migdia i extraescolars el dú a terme l’Empresa Paidos Fundesplai.

Els integrants han de tenir disponibilitat en dies feiners de 9.30h a 11.00h.
Voleu contactar amb nosaltres? menjador.extraescolars@afalamirada.cat

A la comissió de Brico-pati vetllem per dissenyar espais de joc al pati, i col·laborem en la creació i reparació de mobiliari. A aquesta comissió hi han 2 grups de treball que s’encarreguen de: · Brico: per a Interiors de l’Escola. · Pati: per a Exteriors dins l’Escola.

Si tens coneixements de fuster i t’agrada veure els espais bonics per a que els nostres fills/es gaudexin i aprenguin, ets perfecte per participar-hi, t’esperem! Vols contactar amb nosaltres? brico@afalamirada.cat

Ens encarreguem d’organitzar, ajudar, i col·laborar en les festes de l’Escola i També sóm encarregats de coordinar altres esdeveniments fora del centre, com cercaviles, carnestoltes i ben aviat ho farem amb el grup de Batucada de l’Escola: VaTukem!! A aquesta comissió hi han 2 grups de treball que s’encarreguen de: · Grup Escola (famílies + mestres): Organització de Festes de la Castanyada, Nadal, Sant Jordi i Final de Curs. · Grup AFA (famílies): Gestió i Organització de la Festa de Carnestoltes i Rua a Sant Cugat.

Si t’agrada el teatre també pots participar, fem una obra a l’any de cara a l’Escola dins horari lectiu, t’ho passaràs d’allò més bé!
Vols contactar amb nosaltres? festes@afalamirada.cat

La comissió de Biblioteca té com a principal objectiu fomentar el gust i la curiositat per la lectura per tal de potenciar l’hàbit lector. Això ho fem integrant la biblioteca de l’escola en el dia a dia dels nens i també de les seves famílies, realitzant activitat tant en horari escolar com fora d’aquest i buscant col·laboracions per tal d’enriquir el fons de la biblioteca. Les tasques que duem a terme són:

  • Col·laborem en la catalogació i reparació de llibres malmesos.
  • Participem en el projecte Rodacontes de l’escola, actualitzant i creant el llistat de libres recomanats per a cada curs.
  • Busquem recursos per enriquir la biblioteca de l’escola, ja sigui mitjançant col·laboracions amb editorials, organitzant campanyes de donacions i comprant llibres d’acord amb les necessitats del centre i dels diferents cicles.
  • Organitzem activitats de dinamització com els contacontes, tallers, l’ intercanvi de llibres per Sant Jordi.
  • Informem sobre actes al voltant de la lectura a Barcelona (Flic, Món Llibre..), novetats literàries i lectures recomanades a través de la web de l’AFA.

Vols contactar amb nosaltres? biblioteca@afalamirada.cat 

Desde el primer moment l’Escola La Mirada tenia molt clar la importància de tenir un hort com a valor educatiu per els nens i nenes. La Comissió d’Hort s’encarrega del manteniment de l’hort de l’escola. Es proposen activitats –per cada edat- per preparar el terreny per plantar diferents verdures i hortalisses així com nous mètodes de cultiu (Hort vertical o ús de diferents estructures per el cultiu de diferents vegetals. Periòdicament ens reunim per comentar els resultats de l’hort, els projectes, les dificultats durant el periode i busquem solucions per a que l’hort estigui esplèndit. L’hort està gestionat pels nens a l’espai de migdia amb l’ajuda d’un monitor.

Pot participar qualsevol integrant adult de la família, ja siguin mares, pares, avis,… podeu apuntar-vos com a col.laboradors puntuals encara que no formeu part de la comissió, això si, s’ha de tenir disponibilitat en horari lectiu, de 9.30h a 16.30h.
Vols contactar amb nosaltres?
hort@afalamirada.cat 

A la comissió d’informàtica proporcionem eines i assessorament a nivell tècnic i de disseny per fer crèixer el web de l’escola. A més som els responsables del posicionament i la imatge del web de l’escola a google maps.

Vols contactar amb nosaltres? informatica@afalamirada.cat 

El nostre objectiu, és vetllar per una educació lliure d’estereotips i discriminacions. La coeducació és, per a nosaltres, educar en la igualtat des de la diferència, respectar els altres, siguin quines siguin les seves peculiaritats. Som una comissió mixte, ens reunim periòdicament, per formar-nos, per coordinar-nos i per treballar per una escola coeducativa i diversa.

Vols contactar amb nosaltres? coeducacio@afalamirada.cat

Hola, som la nova comissió: la de sostenibilitat i medi ambient. Tenim moltes ganes de poder posar de la nostra part per tal de poder fer d’aquest món un lloc una mica millor. Com sabeu, amb una petita implicació de cada un de nosaltres, tots junts podem provocar un canvi enorme!.

Vols contactar amb nosaltres? medi.ambient@afalamirada.cat  

Comissions de l’AFA

Les comissions de l’AFA La Mirada  neixen de les iniciatives de les families i son aprovades en assamblea. Estan consituïdes per families que, en coordinació amb la direcció de l’escola i les/els mestres betllen per assolir els objectius de l’Escola i de l’AFA. Cada Comissió està formada per 4 persones.

Creiem en la importancia de la Comunicació. Valorem que tothom estigui informat del que es treballa desde l’AFA i ho volem fer de forma eficaç i transparent. La Comissió de Comunicació es l’encarregada de gestionar el web de l’AFA i del disseny de comunicacions per altres Comissions (cartells, mailings, infografies, presentacions, etc). L’objectiu és mantenir informades a les famílies de les diferents actuacions de les comissions de l’AFA.

Vols contactar amb nosaltres? comunicacio@afalamirada.cat 

La comissió Solidaria neix amb  l’objectiu de canalitzar i executar les propostes solidàries rebudes de les famílies. Creiem en la importancia de transmetre valors als infants i es preparen, entre altres activitats com: mercat i panera solidària i recollida de joguines per Reis, etc.

Vols contactar amb nosaltres? solidaria@afalamirada.cat 

La Comissió Cultural té els seus inicis desde el mateix any de creació de l’Escola. Ens encarreguem d’atendre les inquietuds i interessos de totes les famílies de l’escola, treballant per oferir formació i informació en diverses àrees a través de xerrades, tallers i formacions per les famílies, com també col·laborant amb l’associació de veïns del barri de Volpelleres i altres AFA’s, organitzant sortides familiars i d’altres iniciatives que sorgeixen. Treballem per tal que tothom se senti part integral de l’escola i perquè aquesta sigui un punt de trobada i participació que permeti enfortir els vincles i compartir vivències i inquietuds.

A aquesta comissió hi han 2 grups de treball que s’encarreguen de: · Xerrades i Formacions. · Activitats i sortides en família.
Vols contactar amb nosaltres? cultural@afalamirada.cat
 

La comissió de mobilitzacions és una comissió de l’AFA que sorgeix per votació en assemblea i que agrupa el grup de treball d’obres i el de plens. Te com a objectiu principal canalitzar les inquietuds de les famílies envers els temes que s’hagin decidit en assemblea i coordinar les accions necessàries per fer-lés visibles. I mantenir i incrementar la motivació de les famílies envers a aquestes reivindicacions.

Vols contactar amb nosaltres? lamiradaindignada@afalamirada.cat 

Si tens qualsevol dubte deixa’ns els teus comentaris al formulari de contacte i et respondrem encantats. I si ja estàs decidit i et vols apuntar, utilitza el formulari de sota 😀⬇

Leave this field blank