Avinguda de la Clota, 3, 08174 Sant Cugat del Vallès

Participa a les Comissions!

Si t’engresques i vols participar en alguna de les comissions, no cal que t’ho pensis gaire… Mira què fan i tria la comissió que més t’escaigui. Reservat als/les més valents/tes! 💪

Comissions mixtes

Són comissions que neixen amb l’escola per la necessitat d’estructurar i organitzar tot allò que s’havia de posar en marxa desde el primer curs i que, continúen treballant mentre l’escola creix. Són, per tant, comissions suggerides i creades sota la direcció de l’Equip Docent de l’Escola La Mirada on  l’AFA hi col·labora per dur a terme les activitats necessaries.
Cada comissió està formada per un o dos docents i fins a sis representants de les famílies. 

La presideix la direcció del centre i està formada per representants de l’AFA, un representant de l'empresa de menjador, la coordinadora del temps de migdia i la persona responsable de la cuina. Vetllem per el bon funcionament del temps de migdia; el menjador, el temps de lleure, monitoratge i dinar. Ademés valorem, proposem i complementem la decisió de les extraescolars, casals (durant els períodes no lectius) i projecte de temps de migdia. Actualment a l’Escola la Mirada el temps de migdia i extraescolars el dú a terme l’Empresa Paidos Fundesplai. Els integrants han de tenir disponibilitat en dies feiners de 9.30h a 11.00h. Voleu contactar amb nosaltres? Mireia: menjador.extraescolars@afalamirada.cat

A la comissió de Brico-pati vetllem per dissenyar espais de joc al pati, i col·laborem en la creació i reparació de mobiliari. A aquesta comissió hi han 2 grups de treball que s'encarreguen de:

· Brico: per a Interiors de l'Escola. · Pati: per a Exteriors dins l'Escola.

Si tens coneixements de fuster i t'agrada veure els espais bonics per a que els nostres fills/es gaudexin i aprenguin, ets perfecte per participar-hi, t'esperem!

Vols contactar amb nosaltres? Belén: brico@afalamirada.cat

Ens encarreguem d’organitzar, ajudar, i col·laborar en les festes de l’Escola i També sóm encarregats de coordinar altres esdeveniments fora del centre, com cercaviles, carnestoltes i ben aviat ho farem amb el grup de Batucada de l’Escola: VaTukem!!

A aquesta comissió hi han 2 grups de treball que s'encarreguen de:

· Grup Escola (famílies + mestres): Organització de Festes de la Castanyada, Nadal, Sant Jordi i Final de Curs.

· Grup AFA (famílies): Gestió i Organització de la Festa de Carnestoltes i Rua a Sant Cugat.

Si t'agrada el teatre també pots participar, fem una obra a l'any de cara a l'Escola dins horari lectiu, t'ho passaràs d'allò més bé!

Vols contactar amb nosaltres? Anais: festes@afalamirada.cat
La comissió de Biblioteca té com a principal objectiu fomentar el gust i la curiositat per la lectura per tal de potenciar l’hàbit lector. Això ho fem integrant la biblioteca de l’escola en el dia a dia dels nens i també de les seves famílies, realitzant activitat tant en horari escolar com fora d’aquest i buscant col·laboracions per tal d’enriquir el fons de la biblioteca. Les tasques que duem a terme són:
 • Col·laborem en la catalogació i reparació de llibres malmesos.
 • Participem en el projecte Rodacontes de l’escola, actualitzant i creant el llistat de libres recomanats per a cada curs.
 • Busquem recursos per enriquir la biblioteca de l’escola, ja sigui mitjançant col·laboracions amb editorials, organitzant campanyes de donacions i comprant llibres d’acord amb les necessitats del centre i dels diferents cicles.
 • Organitzem activitats de dinamització com els contacontes, tallers, l’ intercanvi de llibres per Sant Jordi.
 • Informem sobre actes al voltant de la lectura a Barcelona (Flic, Món Llibre..), novetats literàries i lectures recomanades a través de la web de l’AFA.
Vols contactar amb nosaltres?. Laura: biblioteca@afalamirada.cat

Desde el primer moment l’Escola La Mirada tenia molt clar la importància de tenir un hort com a valor educatiu per els nens i nenes. La Comissió d’Hort s’encarrega del manteniment de l'hort de l’escola. Es proposen activitats –per cada edat- per preparar el terreny per plantar diferents verdures i hortalisses així com nous mètodes de cultiu (Hort vertical o ús de diferents estructures per el cultiu de diferents vegetals. Periòdicament ens reunim per comentar els resultats de l'hort, els projectes, les dificultats durant el periode i busquem solucions per a que l’hort estigui esplèndit. L’hort està gestionat pels nens a l'espai de migdia amb l’ajuda d’un monitor. 

Pot participar qualsevol integrant adult de la família, ja siguin mares, pares, avis,... podeu apuntar-vos com a col.laboradors puntuals encara que no formeu part de la comissió, això si, s'ha de tenir disponibilitat en horari lectiu, de 9.30h a 16.30h.

Vols contactar amb nosaltres?. Mireia: hort@afalamirada.cat

A la comissió d'informàtica proporcionem eines i assessorament a nivell tècnic i de disseny per fer crèixer el web de l’escola. A més som els responsables del posicionament i la imatge del web de l’escola a google maps. Vols contactar amb nosaltres?. Clara: informatica@afalamirada.cat

El nostre objectiu, és educar en la normalització de la diversitat i en la no discriminació. Per tal de poder treballar-hi, ens reunim periòdicament ja sigui per formar-nos, per coordinar-nos, per reflexionar, per aprendre de les altres, per conèixer les diferents realitats que ens envolten. Vols contactar amb nosaltres? coeducacio@afalamirada.cat
Comissions de l’AFA

Les comissions de l’AFA La Mirada  neixen de les iniciatives de les families i son aprovades en assamblea. Estan consituïdes per families que, en coordinació amb la direcció de l’escola i les/els mestres betllen per assolir els objectius de l’Escola i de l’AFA. Cada Comissió està formada per 4 persones.

Creiem en la importancia de la Comunicació. Valorem que tothom estigui informat del que es treballa desde l’AFA i ho volem fer de forma eficaç i transparent. La Comissió de Comunicació es l'encarregada de gestionar el web de l'AFA i del disseny de comunicacions per altres Comissions (cartells, mailings, infografies, presentacions, etc). L’objectiu és mantenir informades a les famílies de les diferents actuacions de les comissions de l’AFA. Vols contactar amb nosaltres? Leire: comunicacio@afalamirada.cat
La comissió Solidaria neix amb  l’objectiu de canalitzar i executar les propostes solidàries rebudes de les famílies. Creiem en la importancia de transmetre valors als infants i es preparen, entre altres activitats com: mercat i panera solidària i recollida de joguines per Reis, etc. Vols contactar amb nosaltres? Arantza: solidaria@afalamirada.cat
La Comissió Cultural té els seus inicis desde el mateix any de creació de l’Escola. Ens encarreguem d’atendre les inquietuds i interessos de totes les famílies de l’escola, treballant per oferir formació i informació en diverses àrees a través de xerrades, tallers i formacions per les famílies, com també col·laborant amb l’associació de veïns del barri de Volpelleres i altres AFA's, organitzant sortides familiars i d'altres iniciatives que sorgeixen. Treballem per tal que tothom se senti part integral de l’escola i perquè aquesta sigui un punt de trobada i participació que permeti enfortir els vincles i compartir vivències i inquietuds.

A aquesta comissió hi han 2 grups de treball que s'encarreguen de:

· Xerrades i Formacions. · Activitats i sortides en família.

Vols contactar amb nosaltres?. Paula: cultural@afalamirada.cat
La comissió de mobilitzacions és una comissió de l’AFA que sorgeix per votació en assemblea i que agrupa el grup de treball d’obres i el de plens. Te com a objectiu principal canalitzar les inquietuds de les famílies envers els temes que s’hagin decidit en assemblea i coordinar les accions necessàries per fer-lés visibles. I mantenir i incrementar la motivació de les famílies envers a aquestes reivindicacions. Vols contactar amb nosaltres? lamiradaindignada@afalamirada.cat

Si tens qualsevol dubte deixa’ns els teus comentaris al formulari de contacte i et respondrem encantats. I si ja estàs decidit i et vols apuntar, utilitza el formulari de sota 😀⬇

Participa a les comissions

 • Solidària
 • Comunicació
 • Cultural
 • Menjador i Extraescolars
 • Biblioteca
 • Hort
 • Bricolatge
 • Festes
 • Informàtica