Avinguda de la Clota, 3, 08174 Sant Cugat del Vallès

Activitats literàries per a fer amb els infants

Contes per telegram de la llibreria Sendak (cada dia un conte)

A través d’aquesta iniciativa podreu escoltar la lectura en veu alta d’un text breu de literatura infantil i juvenil. Cada dia, al vostre mòbil, una nova història per a tota la família. La dosi justa de fantasia i bona literatura que la vida ens demana. Preparats?

Només us heu de subscriure al nostre canal o bé cercar-lo directament des de l’aplicació mòbil de Telegram.

L’hora del conte de les biblioteques de Sant Cugat

Les biblioteques de la ciutat han traslladat temporalment l’hora del conte a un format online per adaptar-se a les restriccions de l’actual pandèmia. Podeu trobar-los al canal youtube de l’Ajuntament de Sant Cugat.

Radio FLIC: cada dia un conte

Cada dia hi trobareu un nou conte per escoltar i compartir,… Si encara no coneixeu aquest espai, entreu i descobriu tots els relats que ja han publicat!. Una producció de Tantàgora.

Microxerrades sobre literatura infantil i juvenil del FLIC

MicroConverses és un microprograma on parlem sobre literatura infantil i juvenil amb petits i grans, amb lectors i no lectors, amb amants dels llibres i amb diferents veus del món de la cultura.

Conduexien el programa Roser Ros i Magalí Homs

La rima del mes de la Tamara Chubarovsky

Tamara Chubarovsky es pedagoga Waldorf y terapeuta del lenguaje de base antroposófica (Arte de la Palabra), especializada en crecimiento personal a través de la voz y en el desarrollo sensomotor y del lenguaje en la infancia. Creadora de las Rimas con movimiento y los cuentos, para favorecer el desarrollo infantil de manera amena, eficaz y afectiva.

En la sección de La rima del mes de su blog te presenta con detalle una de sus Rimas con movimiento®. En ellas combina los efectos del sonido, del ritmo, del movimiento y del contenido para conseguir diferentes resultados.

Por ejemplo, ayudar a los niños a estar más centrados y atentos, más relajados o más activos, ayudarlos en el desarrollo de su lenguaje, de su motricidad y una larga lista de más aspectos que podemos trabajar mediante las Rimas con Movimiento®.

Las rima del mes solo están disponibles durante su mes; aprovecha estos días para aprenderla y practicarla con los niños. (De forma excepcional van a estar abiertas todo el 2020).