Avinguda de la Clota, 3, 08174 Sant Cugat del Vallès

Comissions mixtes

Les comissions mixtes estan formades per famílies i docents

Són comissions que neixen amb l’escola per la necessitat d’estructurar i organitzar tot allò que s’havia de posar en marxa desde el primer curs i que, continúen treballant mentre l’escola creix. Són, per tant, comissions suggerides i creades sota la direcció de l’Equip Docent de l’Escola La Mirada on  l’AFA hi col·labora per dur a terme les activitats necessaries.
Cada comissió està formada per un o dos docents i fins a sis representants de les famílies. 

Quines són les Comissions mixtes i els seus objectius?
La presideix la direcció del centre i està formada per representants de l’AFA, un representant de l'empresa de menjador, la coordinadora del temps de migdia i la persona responsable de la cuina. Vetllem per el bon funcionament del temps de migdia; el menjador, el temps de lleure, monitoratge i dinar. Ademés valorem, proposem i complementem la decisió de les extraescolars, casals (durant els períodes no lectius) i projecte de temps de migdia. Actualment a l’Escola la Mirada el temps de migdia i extraescolars el dú a terme l’Empresa Paidos Fundesplai. Voleu contactar amb nosaltres? Mireia: menjador.extraescolars@afalamirada.cat

A la comissió de Bricolatge vetllem per dissenyar espais de joc al pati, i col·laborem en la creació i reparació de mobiliari. Vols contactar amb nosaltres? Belén: brico@afalamirada.cat

Ens encarreguem d’organitzar, ajudar, i col·laborar en les festes de l’Escola. “Castanyada, Concert de Nadal, Sant Jordi i Fi de curs”. També sóm encarregats de coordinar altres esdeveniments fora del centre, com cercaviles, carnestoltes i ben aviat ho farem amb el grup de Batucada de l’Escola: VaTukem!!

Vols contactar amb nosaltres? Anais: festes@afalamirada.cat
La comissió de Biblioteca té com a principal objectiu fomentar el gust i la curiositat per la lectura per tal de potenciar l’hàbit lector. Això ho fem integrant la biblioteca de l’escola en el dia a dia dels nens i també de les seves famílies, realitzant activitat tant en horari escolar com fora d’aquest i buscant col·laboracions per tal d’enriquir el fons de la biblioteca. Les tasques que duem a terme són:
  • Col·laborem en la catalogació i reparació de llibres malmesos.
  • Participem en el projecte Rodacontes de l’escola, actualitzant i creant el llistat de libres recomanats per a cada curs.
  • Busquem recursos per enriquir la biblioteca de l’escola, ja sigui mitjançant col·laboracions amb editorials, organitzant campanyes de donacions i comprant llibres d’acord amb les necessitats del centre i dels diferents cicles.
  • Organitzem activitats de dinamització com els contacontes, tallers, l’ intercanvi de llibres per Sant Jordi.
  • Informem sobre actes al voltant de la lectura a Barcelona (Flic, Món Llibre..), novetats literàries i lectures recomanades a través de la web de l’AFA.
Vols contactar amb nosaltres?. Laura: biblioteca@afalamirada.cat

Desde el primer moment l’Escola La Mirada tenia molt clar la importància de tenir un hort com a valor educatiu per els nens i nenes. La Comissió d’Hort s’encarrega del manteniment de l'hort de l’escola. Es proposen activitats –per cada edat- per preparar el terreny per plantar diferents verdures i hortalisses així com nous mètodes de cultiu (Hort vertical o ús de diferents estructures per el cultiu de diferents vegetals. Periòdicament ens reunim per comentar els resultats de l'hort, els projectes, les dificultats durant el periode i busquem solucions per a que l’hort estigui esplèndit. L’hort està gestionat pels nens a l'espai de migdia amb l’ajuda d’un monitor. Vols contactar amb nosaltres?. Mireia: hort@afalamirada.cat

A la comissió d'informàtica proporcionem eines i assessorament a nivell tècnic i de disseny per fer crèixer el web de l’escola. A més som els responsables del posicionament i la imatge del web de l’escola a google maps. Vols contactar amb nosaltres?. Clara: informatica@afalamirada.cat

Veure les comissions AFA >>