Avinguda de la Clota, 3, 08174 Sant Cugat del Vallès

Pólitica de privacitat

Qui és el responsable del tractament de les teves dades?

AFA La Mirada · Associació de famílies d’alumnes de l’escola La Mirada
NIF: G66828278
Avinguda de la Clota, 3, 08174 Sant Cugat del Vallès, Barcelona
Telèfon: +34 651 113 360
Correu electrònic: infoafalamirada.cat

En quins casos es fan servir les teves dades?

En el cas que sol·licitis informació mitjançant els formularis del web o per email per enviar-te informació sobre la consulta realitzada.
Les dades proporcionades seran conservades d’acord amb la normativa vigent segons aquest tipus de documentació, un termini de cinc anys.
Recorda que com a usuari pots oposar-te a l’enviament de promocions per qualsevol via i en qualsevol moment, enviant-nos un correu electrònic a info@afalamirada.cat.

Quina és la legitimació per al tractament de les teves dades?

La base jurídica que empara el tractament de les dades és el lliure consentiment de la persona, el qual pot ser revocat en tot moment.

Qui té accés a les dades?

La informació facilitada només serà accessible per l’AFA La Mirada.

Quins són els seus drets quan ens facilita les dades?

Tu ets el responsable de la veracitat i correcció de les dades que ens lliures i tens la facultat de exercir els drets d’accés, rectificació, supressió, limitació del tractament, portabilitat i d’oposició de les teves dades d’acord el que disposa la normativa en matèria de protecció de dades. Per exercir-los, hauràs de dirigir per mail a info@afalamirada.cat.
Així mateix, es t’informa teu dret a, en cas de no estar d’acord amb el tractament realitzat per nosaltres o considerar vulnerats els teus drets, presentar una reclamació en tot moment davant l’Autoritat Catalana de Protecció de dades (https://seu.apd.cat/).