Avinguda de la Clota, 3, 08174 Sant Cugat del Vallès

Tot el que estaves esperant saber de La Mirada

Abans de les tant desitjades vacances de Setmana Santa us volíem informar sobre totes les novetats que hi ha hagut en aquest segon trimestre i sobretot ens agradaria poder transmetre la il.lusió i l’esforç que hi ha en totes elles.

Amb l’arribada dels dies més llargs i de temperatures més suaus ens hem animat amb els infants a tornar a sortir a l’hort.
Primer han plantat les plantes aromàtiques al nou hort vertical ( el podeu veure a l’entrada de P5) i després ja han preparat la terra per plantar: tomàquet, enciam, mongeta, pebrot, carbassó i albergínia.
Les maduixeres les hem plantat en testos que els infants han pogut decorar i es penjaran a la reixa. Que colorit i bonic està el nostre hort!
Ara ens toca esperar a que es facin grans les plantes!! Cuidar-les i mimar-les molt.

Com ja és habitual, la comissió de bricolatge juntament amb voluntàries/is han treballat intensament! Aquestes son totes les novetats:

 • Modificació i reparació del tendall del pati de darrera
 • Col.locació de cordes en aules i passadissos
 • Fabricació de: Biblioteques en aules de P3
  Hort vertical
  Penjador per les regadores
  2 rampes de fusta
  Tipi de fusta
 • Manteniment i canvi ubicació de jocs exteriors

A la comissió de biblioteca no hem parat aquests últims mesos i volem explicar-vos les tasques en les que hem estat treballant.

I encara queda molt per fer, així que necessitarem de la vostra ajuda!

 • Hem revisat tots els llibres, descartat els molt malmesos i triat els que necessiten ser arreglats.
 • Hem identificat les mancances que la biblioteca necessita cobrir.
 • Hem buscat col·laboracions amb editorials que vulguin fer donacions a l’escola. Combel i Cavall fort ens han fet arribar uns quants exemplars molt xulos i ja els hem distribuït per les aules. A més, una família que treballa a una impremta ens ha fet arribar un bon lot de libres. Moltíssimes gràcies! Els infants els estan gaudint molt!
 • Gràcies al contacte d’una mare de la comissió, hem organitzat la visita de l’autora de Santa Jordina. El dia 24 d’abril vindrà a l’escola a explicar el conte als infants.

I per si en voleu saber més, us expliquem el que tenim previst en els propers mesos:

 • Mirar com donar continuïtat al projecte de les estudiants en pràctiques, basat en els contes i les emocions que ens inspiren. Es va aplicar a P5 amb molt bona rebuda i ens agradaria mantenir-lo, encara que sigui com a activitat puntual.
 • Preparar una campanya de donació de llibres per a poder enriquir la biblioteca de nous d’exemplars.
 • Actualitzar l’inventari.

Desde la comissió cultural, al llarg d’aquest segon trimestre a l’escola hem organitzat cinc xerrades formatives les quals han tingut una bona rebuda per part de les famílies.
Hi ha hagut una elevada assistència i les temàtiques han agradat.
Les xerrades han estat:

 • ‘Acompanyar en el dol en els infants: recursos i eines per la integració del dol en la pèrdua, mort i separacions’ amb Anna Escudé
 • ‘Autoestima: la clau de l’èxit’ amb Júlia Prunés
 • ‘Tallers de Sexualitat’ amb l’Associació 9 món
 • ‘Criança incondicional: càstigs vs conseqüències’ amb Rosa Sorribas
 • ‘Niños buenos y niños malos’ amb Alberto Soler

També hem coordinat la comparsa del Carnaval infantil del poble amb una alta participació per part de les famílies i alumnat. Aquest any el lema ha estat ‘A l’escola la Mirada els contes prenen vida’ i ens ho hem passat d’allò més bé!
Moltes gràcies per la vostra participació, famílies!
Seguirem organitzant més xerrades, tallers i activitats. I ja sabeu que ens podeu escriure aportant idees i propostes o col·laborant més activament amb la nostra comissió.

Us recordem que ja podeu inscriure-us als casals d’estiu!

Teniu els processos d’inscripció al web de Paidos

Hola!
Estem organitzant el primer mercat de segona mà a l’escola la Mirada. Serà diumenge 2 de juny, al matí. Passarem un dia festiu en família i els amics i aprofitarem per intercanviar, a preu econòmic productes infantils (llibres, joguines, roba de nens, etc..). 
Vols posar una parada? Per posar la teva parada caldrà una aportació de 3 euros, i l’AFA us reservarà una taula per exposar els vostres productes d’un, tres o 5 euros!.
En uns dies us farem arribar el formulari d’inscripció però aneu reservant el dia!
Us necessitem per tal que aquesta jornada sigui un èxit!

Desde la comissió de comunicació seguim buscant la millor manera de fer-vos arribar totes les novetats. Son moltes les accions que es fan  a la nostra escola i no ens en volem deixar cap! Així que seguirem fent la newsletter, cartells, mails, what’s i el que calgui!
Us animem a seguir-nos a Twitter a @AFALaMirada
Per altra banda us volem informar que ja ens hem posat a treballar amb el nou web de l’AFA, en breu tindrem més novetats!

I a més hem creat canal de YouTube, que inaugurem amb el vídeo del Carnaval 2019 de l’Elías Martín.
Us esperem amb moltes visualitzacions!!!