Avinguda de la Clota, 3, 08174 Sant Cugat del Vallès

Acta de la Reunió de la Comissió de Seguiment 28 de Febrer de 2020

La mateixa setmana la comissio de seguiment es va reunir i vam acordar enviar les nostres valoracions a la regidora:

· Reiterem la nostra demanda de tenir només dues línies a l’escola mentre estiguem en mòduls.

· Ens preocupa l’impacte que pugui tenir l’escola a la nova ubicació.

És per això que demanem que, en cas d’haver-hi arbres d’especial rellevància, es demani als arquitectes que els integren al projecte arquitectònic de l’escola per tal de preservar-los.

· Ens preocupa el fet que aquest any es convoquen eleccions autonòmiques.

És per això que volem saber com poden afectar aquestes eleccions a la data d’aprovació del planejament que s’espera que sigui a finals de 2020.

· L’escola té mancances d’espai. Especialment ens falta espai cobert i gimnàs.

És per això que proposem la instal·lació d’una carpa de 300 m2 per disposar de una zona coberta i que es podria fer servir com a gimnàs.

· L’escola també té problemes de drenatge quan plou.

És per això que proposem que s’estudiï el sistema de drenatge i es facin les actuacions necessàries al més aviat possible.

25-02-2020 Assemblea de la Coordinadora d’Afas:

A la darrera assemblea de la Coordinadora, la seua Junta va fer una crida per buscar voluntaris que participen en el dia a dia de la Coordinadora. Si qualsevol familia estigués interessada envieu-nos un mail a junta@afalamirada.cat

Es va parlar de que a l’escola pública som moltes famílies i que al Consell Escolar Municipal on hi sóm infra-representades en comparació amb l’escola pública. És per això que es va acordar que es demanarà al CEM que s’hi ampliï la representació de l’escola pública.

Finalment es va comentar la creació de la coordinació d’espai de mig dia on participen les comisions de menjador i mig dia de les escoles. Es convida a les comissions que encara no hi son que s’hi sumen.