Avinguda de la Clota, 3, 08174 Sant Cugat del Vallès

Botigues on trobar regals coeducatius per nadal

Hola famílies !

Algunes de vosaltres ens heu demanat recursos per poder acabar de fer gestions per aquestes festes. Us proposem algunes botigues on el sexe NO es una opció de cerca, algunes són físiques i on-line. 

Aúpali Barcelona

Seleccionen jocs i joguines sense manual d’instruccions, aquells que permeten el joc lliure, estimulen la imaginació dels infants i potencien el seu desenvolupament cognitiu. Jocs educatius que els ajudin a créixer.


Anar a la web

Jugar i Jugar

Jugar i Jugar és una botiga online on trobareu joguines divertides, que els acompanyen deixant un ampli espai per a que el joc faci de les seves.


Anar a la web

Jugaia

Ofereixen joguines divertides, no dirigides, creatives i respectuoses amb el desenvolupament natural dels infants. A més s’han proposat fer-ho de manera propera, inclusiva, amb un llenguatge senzill i la ment oberta.


Anar a la web

Pati de Llibres

Entenen que a la lectura, s’hi arriba a través de l’afecte, per això el Pati de llibres és un espai amable en què adults i infants s’apropen juns a la lectura.  Cada llibre que formi part de l’itinerari lector d’una persona pot portar-la a créixer com a lectora i com a persona.

Anar a la web

De Mammalia

Crianza Respetuosa. De Mammalia es un espacio de acompañamiento a la crianza y una tienda de productos ecológicos para bebés y sus familias.

 


Anar a la web

Kinuma

Sempre han buscat aquells objectes que permetin a bebès i nens crear el seu propi món i gaudir-lo. Des d’aquell 2007 en què Núria i Markus van ser pares del seu primer nen, el seu objectiu va ser trobar les eines que havien de permetre-li complir totes aquestes expectatives. Els jocs i joguines per al seu fill havien de ser d’excel·lent qualitat, havien d’estar fabricats amb materials naturals i ecològics, havien de proporcionar llibertat de joc infinita i, sobretot, havien de constituir un entorn educatiu.


Anar a la web

MimOOkids

En mimOOkids, ofereixen solucions innovadores adaptades a l’edat evolutiva de l’infant. Fomenta l’autonomia infantil, autoestima, aprenentatge de colors & motricitat fina de nens d’1 a 8 anys. El seu objectiu és aconseguir aquest somriure gegant d’orgull i felicitat en el cara dels nostres fills.

Anar a la web

Artijoc

Artijoc són una cooperativa que, des del 1999, ofereix béns i serveis per la cultura, el lleure i l’ensenyament. Estan especialitzades en jocs i joguines de fusta, jocs de taula, jocs cooperatius i materials que fomentin un acompanyament respectuós de cada etapa evolutiva dels infants.


Anar a la web

Pedra, Paper, Tisora

Seleccionen joguines de fusta natural, joguines educatives, originals i tradicionals, tant per als més petits com per a adults. Provinents de tot el món les seves joguines han estat fabricades amb materials de qualitat, no tòxics i alguns són ecològics. Aposten per marques locals que tenen una història al darrere, famílies que com ells lluitem per oferir el millor.


Anar a la web

Olokuti

A Olokuti ofereixen productes especials, fets amb molt afecte i amb molt d’estil, que a més permeten un desenvolupament social, mediambiental i econòmic per als productors. El seu objectiu és contribuir a la creació d’un món més just, ric, sostenible i humà a través del consum responsable.


Anar a la web

Espai Contrabandos (Llibreria)

L’Espai Contrabandos està impulsat i gestionat per la cooperativa Pol·len Edicions sccl. És un projecte obert que acull una cinquantena de segells editorials independents amb la finalitat de visibilitzar i promoure l’edició independent que, sota el paraigua del pensament crític, genera llibres que són eines per l’activisme cultural. El funcionament de l’espai es fonamenta en principis cooperatius.


Anar a la web

La ciutat invisible (Llibreria)

La Ciutat Invisible és un projecte cooperatiu i autogestionari que té com a objectiu la construcció d’alternatives laborals al treball precari que ens imposa el sistema econòmic capitalista. La seva activitat està dirigida a crear i difondre continguts crítics que impulsin processos de transformació política i social.


Anar a la web

Ninet Joguines

Som una botiga de joguines respectuosos amb el medi ambient, molts d’ells elaborats artesanalment. Cuidem el disseny, la qualitat i l’originalitat de cada una de les joguines que venem.

Aquí trobareu joguines amb ànima perquè cada infant tingui la llibertat de construir el seu món màgic.


Anar a la web

Esperem que us inspirin!.

Comissió de Coeducació